Cazare Pensiune

Pensiunea La Hotar

Locuri de Cazare

Unitatea dispune de 8 camere in doua corpuri de cladire adiacente din care 6 sunt camere duble, una este tripla si una pentru o persoana. Toate camerele au baie proprie, televizoare LCD sau LED, televiziune digitala si internet WiFi gratuit. Fiecare camera are ca mobiler un dressing, cuier pentru haine, masa, scaune si noptiere.

Toate baile sunt cu dus, exceptand camera 8 care are cada. Incalzirea pe timp de iarna se face prin incalzire centralizata iar apa calda pentru baie/dusuri este asigurata Non-Stop.

Pensiunea dispune de un spatiu generos pentru servirea mesei si relaxare cu 5 mese de cate 6 persoane fiecare, toaleta proprie, iluminat natural pe timp de zi, televizor LED (SmartTV) de diagonala mare, muzica ambientala.

Corp Cladire A - Etaj

Camera 6

Este o camera tripla potrivita pentru o familie, are doua paturi, unul dublu si unul simplu pentru o persoana, baie proprie si terasa in partea frontala "Corp A" cu vedere spre Muntele Mic, orientare estica, spre rasarit.

IMG OUR
Corp Cladire A - Etaj

Camera 7

Este o camera dubla, are doua paturi simple pentru o persoana care la nevoie se pot apropia/lipi; baie proprie si terasa spre reasarit in partea frontala "Corp A" cu vedere spre Muntele Mic, orientarea camerei este sudica, cu fereastra spre apus

IMG OUR
Corp Cladire A - Etaj

Camera 8

Ce-a de-a 3-a camera dubla din "Corpul A", are doua paturi simple pentru o persoana care la nevoie se pot apropia/lipi, baie proprie si terasa in partea frontala "Corp A" cu vedere spre nord in dreapta cladirii, spre orasul Caransebes. Orientarea camerei este Nord-Est cu fereastra spre rasarit

IMG OUR
IMG OUR
Corp Cladire B

Camera 1

Este o camera dubla cu un singur pat pentru doua persoane, baie proprie, fereastra generoasa cu vedere spre Muntele Mic, orientare sudica, spre rasarit.

IMG OUR
Corp Cladire B

Camera 2

Este o camera dubla, are doua paturi simple pentru o persoana care se pot apropia/lipi la nevoie, baie proprie, fereastra cu orientare spre Est.

IMG OUR
Corp Cladire B

Camera 3

Este o camera dubla, are doua paturi simple pentru o persoana care la nevoie se pot apropia/lipi, baie proprie, fereastra generoasa cu vedere spre terasa in partea din spate a cladirii, orientare vestica, spre apus.

IMG OUR
Corp Cladire B

Camera 4

Este o camera simpla, are un pat pentru o singura persoana, baie proprie, chiuveta si toaleta au camera separata de baie, fereastra cu vedere spre terasa in partea din spate a cladirii, orientare vestica, spre apus.

IMG OUR
Corp Cladire B

Camera 5

Este o camera dubla cu un singur pat pentru doua persoane, baie proprie, fereastra generoasa cu vedere spre Muntele Mic, orientare Nord-Est spre rasarit.

Cazare Pensiune

Rezervare Camere

Data
Ora
Persoane
Nume, Prenume
Nr. de Telefon
Adresa de Email

Rezervari evenimente

Pentru cei cazati in urmatoarele perioade: Sf. Valentin, Dragobete, 1-8 Martie, Paste, 1 Mai, Craciun, Revelion, acces gratuit la facilitati: Ciubar, Gratar, Rocket Stove, Foc de Tabara, Pentru detalii si rezervari sunati la: 0785683270

Rezervari Ciubar

Pentru Ciubar sunati la telefon: 0785683270. Numarul de persoane maxim este limitat la 8 . Prioritate au persoanele cazate in locatie. Pentru mai multe detalii si informatii va rugam sa accesati pagina: Servicii