Servicii si Activitati

Cazare, Pensiune

Locuri de Cazare

Unitatea dispune de 8 camere in doua corpuri de cladire adiacente din care 6 sunt camere duble, una este tripla si una pentru o persoana. Toate camerele au baie proprie, televizoare LCD sau LED, televiziune digitala si internet WiFi gratuit. Fiecare camera are ca mobiler un dressing, cuier pentru haine, masa, scaune si noptiere. Toate baile sunt cu dus, exceptand camera 8 care are cada.

Detalii Camere
Pensiunea La Hotar, Buchin Nr 18, Caras-Severin
Restaurant La Hotar, Buchin, Caras-Severin
Restaurant

Servirea mesei

Pensiunea dispune de un spatiu generos pentru servirea mesei si relaxare cu 5 mese de cate 6 persoane fiecare, toaleta proprie, iluminat natural pe timp de zi, televizor LED (SmartTV) de diagonala mare, muzica ambientala.

Meniul este format din Mic Dejun, Meniul Zilei si Masa de Seara; Bauturi Alcoolice, Racoritoare sau Sucuri Naturale BIO din productie proprie.

Detalii Meniu si Restaurant
Ciubar

SPA

Pensiunea pune la dispozitia oaspetilor o zona amenajata pentru relaxare si voie buna, unde puteti beneficia de un ciubar (bazin incalzit) cu o capacitate de 6 locuri.

Detalii Ciubar/SPA
Ciubar-SPA La Hotar, Buchin, Caras-Severin
Restaurant La Hotar, Buchin, Caras-Severin
Fabricare Sucuri Naturale - BIO

Sucuri de fructe si legume

In perioada de toamna producem pentru clienti sucuri naturale de fructe sau legume in limita capacitatii de productie. Clientul aduce materia prima, fructe si legume, iar noi ii furnizam suc natural fara conservanti, sterilizat, imbuteliat si ambalat.

Amestecul de legume si fructe (reteta) este la alegerea clientului. Amestecurile cele mai cerute au fost: suc de mere şi sfeclă roşie, suc de mere şi coacăze negre, suc de mere simplu şi suc de mere şi vişine; sub de mere si aronia, suc de struguri cu diverse alte fructe, suc de sfeclă roşie si morcovi, etc.

Detalii Fabricare Sucuri
* in curand

Terasa, Parc, Sauna, Piscina ECO

In curand: Terasa/Pergola exterioara, Parc de distractie si relaxare, Sauna, Piscina ECO Naturala (fara clor sau alte substante nocive)

Detalii ... in curand
Restaurant La Hotar, Buchin, Caras-Severin
IMG-ICON
Adresa Buchin, Nr 158, Caras-Severin
IMG-ICON
Suna 0785683270
IMG-ICON
Program 09:00 AM – 22:00 PM
Zilnic