Casutele ZEN

Complexul La Hotar

Casute acoperite cu pamant

Casutele ZEN sunt două locuințe ecologice și confortabile, cu un interior din materiale naturale (piatra, lemn, caramida) și acoperite cu pământ și vegetație. Locuintele vă oferă o experiență de relaxare și armonie cu natura, în curtea unei pensiuni unicat in Banat : Complexul La Hotar.
Casutele ZEN sunt dotate cu toate facilitățile necesare pentru un sejur plăcut, precum baie proprie, Smart TV, televiziune digitala, internet WiFi gratuit, minibar, pat matrimonial si canapea extensibila, încălzire prin pardoseală pentru un confort maxim. Au formă rotundă cu bolta interioara și o suprafață de 32 mp fiecare, fiind ideale pentru cupluri sau familii de pana la 4 persoane.

Fiecare casuta are un desig interior unic realizat handmade cu piatra, lemn sau caramida, iluminat ambiental deosebit, biblioteca, etc.

Cele doua casute sunt unite intre ele printr-un tunel secret care se poate folosi la nevoie pentru familii mai mari (8 persoane), party sau alte ocazii.

Design si arhitectura by Vicols Art

Casutele ZEN

ZEN Harmony

Este prima casuta ZEN, are un pat matrimonial din lemn de stejar masiv si o canapea dubla extensibila, baie proprie cu o cada tip free freestanding, lavoar din piatra si oglinda iluminata. Peretii camerei sunt placati din piatra masiva naturala nelacuita si lemn format din segmente rectangulare aranjate aleator. Iluminatul este asigurat printr-o grinda masiva de lemn suspendata in lanturi de tavan si tuburi de NEO-LED cu reglaj de intensitate si culoare in zona patului matrimonial. Televizor tip Smart TV, Mini-frigider super silentios, fara zgomot, veioza cu lumina calda si un design modern, masa handmande pentru 4 persoane.

IMG OUR
IMG OUR
Casutele ZEN

ZEN Nirvana

Cea de-a doua casuta ZEN are un pat matrimonial din europaleti si o canapea dubla extensibila, baie proprie cu cabina de dus Walk In, lavoar handmade suspendat pe un blat din lemn masiv de stejar si oglinda moderna cu led si touch. Peretii camerei sunt placati cu placi din ceramica arsa si lemn semirotund prelucrat handmade. Iluminatul este asigurat prin doua grinzi sculptate din lemn masiv si suspendate in lanturi de tavan. Televizor tip Smart TV, Mini-frigider super silentios, fara zgomot, veioza cu lumina calda si un design modern, comoda handmade din lemn si fier, masa handmande pentru 4 persoane.

Cazare Pensiune

Rezervare Camere

Data
Ora
Persoane
Nume, Prenume
Nr. de Telefon
Adresa de Email

Rezervari evenimente

Pentru cei cazati in urmatoarele perioade: Sf. Valentin, Dragobete, 1-8 Martie, Paste, 1 Mai, Craciun, Revelion, acces gratuit la facilitati: Ciubar, Gratar, Rocket Stove, Foc de Tabara, Pentru detalii si rezervari sunati la: 0785683270

Rezervari Ciubar

Pentru Ciubar sunati la telefon: 0785683270. Numarul de persoane maxim este limitat la 8 . Prioritate au persoanele cazate in locatie. Pentru mai multe detalii si informatii va rugam sa accesati pagina: Servicii