Servicii si Activitati

Zen & Lemnia

Căsuțe sub Pământ, Cabane A-Frame

Unice în Banat, Căsuțele Zen sunt două construcții acoperite cu pământ, iar Cabanele Lemnia sunt Căsuțe de tip A-Frame, cu un design modern folosind lemnul ca material natural de construcție.

Detalii Căsuțele Zen
Restaurant La Hotar, Buchin, Caras-Severin
Restaurant La Hotar, Buchin, Caras-Severin
Relaxare

Terasa, Ciubar, Piscina ECO

Terase si Pergola exterioara, zone de relaxare, Ciubar (bazin incalzit cu lemne) cu o capacitate de 8 locuri, Piscina ECO Naturala (fara clor sau alte substante nocive)

Detalii
Foto

Fotografie de Eveniment

Locatia dispune de locuri special amenajate pentru a oferi un cadru perfect pentru fotografii de eveniment: Coltul Verde, Arcada cu Salcii, Iazul Curcubeu, Casutele ZEN.

Fotografie de Eveniment
Ciubar-SPA La Hotar, Buchin, Caras-Severin
Pensiunea La Hotar, Buchin Nr 18, Caras-Severin
Cazare, Pensiune

Locuri de Cazare

Unitatea dispune de 8 camere in doua corpuri de cladire adiacente din care 6 sunt camere duble, una este tripla si una pentru o persoana. Toate camerele au baie proprie, televizoare LCD sau LED, televiziune digitala si internet WiFi gratuit. Fiecare camera are ca mobiler un dressing, cuier pentru haine, masa, scaune si noptiere. Toate baile sunt cu dus, exceptand camera 8 care are cada.

Detalii Camere
Restaurant

Servirea mesei

Pensiunea dispune de un spatiu generos pentru servirea mesei si relaxare cu 5 mese de cate 6 persoane fiecare, toaleta proprie, iluminat natural pe timp de zi, televizor LED (SmartTV) de diagonala mare, muzica ambientala, Internet broadband WiFi gratuit.

Meniul este format din Mic Dejun, Meniul Zilei si Masa de Seara; Bauturi Alcoolice, Racoritoare sau Sucuri Naturale BIO din productie proprie.

Restaurant La Hotar, Buchin, Caras-Severin
Restaurant La Hotar, Buchin, Caras-Severin
Fabricare Sucuri Naturale - BIO

Sucuri de fructe si legume

In perioada de toamna producem pentru clienti sucuri naturale de fructe sau legume in limita capacitatii de productie. Clientul aduce materia prima, fructe si legume, iar noi ii furnizam suc natural fara conservanti, sterilizat, imbuteliat si ambalat.

Amestecul de legume si fructe (reteta) este la alegerea clientului. Amestecurile cele mai cerute au fost: suc de mere şi sfeclă roşie, suc de mere şi coacăze negre, suc de mere simplu şi suc de mere şi vişine; sub de mere si aronia, suc de struguri cu diverse alte fructe, suc de sfeclă roşie si morcovi, etc.

Detalii Fabricare Sucuri
IMG-ICON
Adresa Buchin, Nr 158, Caras-Severin
IMG-ICON
Suna 0785683270
IMG-ICON
Program 09:00 AM – 22:00 PM
Zilnic