Relaxare

Complexul La Hotar

Iazul cu pesti, terase, zone de relaxare

Terasele noastre exterioare vă permit să vă bucurați de aerul proaspăt si de o atmosferă plăcută și primitoare fiind ideale pentru evenimente speciale, party-uri, majorate, botezuri, cununii. Iazul ornamental cu pești koi este un element de decor special, care aduce un plus de eleganță și rafinament grădinii noastre. Locatia dispune de locuri special amenajate pentru a oferi un cadru perfect pentru fotografii de eveniment: Coltul Verde, Arcada cu Salcii, Iazul Curcubeu, etc.

Terase

Terasa din lemn

Locația dispune de o terasă principală pe structură din lemn cu un design artistic modern, poate găzdui până la 40 de persoane și este ideală pentru evenimente speciale, cum ar fi cununii, botezuri, party, majorate, zile de naștere.

Terasa pe structura din lemn cu un design artistic modern.
Terase

Pergola

O pergolă în aer liber pe structură de lemn aflată lângă căsuțele ZEN, potrivită că zonă de relaxare și un cadru perfect pentru petrecerile în aer liber. Este luminată cu lumini calde ce creează o atmosferă plăcută și primitoare.

Pergola in aer liber - zona de relaxare
Terase

Terasa ZEN

O terasă suspendată deasupra clădirilor ZEN, locul de unde se pot admira Muntele Mic, Vârful Tarcu iar seara puteți avea parte de priveliștea minunată a unui apus de soare.

Terasa pe structura din fier
Terasa pe structura din fier
Cadru Fotografii

Fotografii de eveniment

Zone dedicate fotografiei cu ocazia diverselor evenimente - locuri special amenajate pentru a oferi un cadru perfect pentru fotografii de nunti, botezuri, majorate, petreceri sau zile de nastere.

Iaz ornamental cu pești koi - crapi japonezi
Iaz cu Pesti

Iazul Curcubeu

Nu ratați ocazia de a vă caza la pensiunea noastră, unde veți găși un iaz ornamental cu pești koi (crapi japonezi), un loc care va adăuga o experiență plăcută și memorabilă.

Piscina Eco Naturala - Fara Clor
Piscină

Piscina Naturală

O piscină ecologică cu sisteme de filtrare și purificare în întregime naturale care nu presupun folosirea de clor sau solvenți chimici, prietenoasă cu mediul și integrată cu peisajul înconjurător.

Cazare Pensiune

Rezervare Camere

Data
Ora
Persoane
Nume, Prenume
Nr. de Telefon
Adresa de Email

Rezervari evenimente

Pentru cei cazati in urmatoarele perioade: Sf. Valentin, Dragobete, 1-8 Martie, Paste, 1 Mai, Craciun, Revelion, acces gratuit la facilitati: Ciubar, Gratar, Rocket Stove, Foc de Tabara, Pentru detalii si rezervari sunati la: 0785683270

Rezervari Ciubar

Pentru Ciubar sunati la telefon: 0785683270. Numarul de persoane maxim este limitat la 8 . Prioritate au persoanele cazate in locatie. Pentru mai multe detalii si informatii va rugam sa accesati pagina: Servicii