Despre Noi

Pensiunea

La Hotar

Situată în localitatea Buchin in judetul Caras-Severin, la 6km distanta de centrul orasului Caransebes, Pensiunea La Hotar oferă servicii de cazare, masa si relaxare pentru o şedere plăcută și relaxantă.

Pensiune, Restaurant, Parcare
Pensiunea la Hotar - Camere, Locuri de Cazare

Locuri de Cazare

Pensiunea dispune de 16 locuri de cazare in 8 camere din care 6 sunt camere duble, una este tripla si una pentru o persoana. Toate camerele au baie proprie, televizoare LCD sau LED, televiziune digitala si internet WiFi gratuit.

Detalii Cazare La Hotar
Pensiunea la Hotar - Restaurant

Restaurant

Unitatea pune la dispozitia oaspetilor un spatiu generos pentru servirea mesei si relaxare cu 5 mese de cate 6 persoane fiecare. Meniul este format din Mic Dejun, Meniul Zilei si Masa de Seara; Bauturi Alcoolice, Racoritoare sau Sucuri Naturale BIO din productie proprie.

Detalii Restaurant La Hotar
Pensiunea la Hotar - Parcare Auto

Parcare Auto

Pensiunea are amenajate pentru toti clientii unitatii 18 locuri de parcare auto, dintre care 5 sunt in fata pensiunii, 5 in spate si 8 in exteriorul curtii.

Servicii si facilitati
Misiunea noastra

O Vacanta Perfecta

Credem că fiecare oaspete merită tot ce-i mai bun si ne străduim să depășim așteptările clienților, creând o experiență intima de relaxare într-un mediu linistit, cat mai confortabil și primitor!

SPA / Welness ~ Gratar si Rocket Stove ~ Foc de Tabara
Ciubar - Pensiunea La Hotar

SPA / Welness, Ciubar

Pentru o şedere plăcută și relaxantă beneficiati de un ciubar încălzit in aer liber cu o capacitate de sase locuri, Punem accentul pe sanatatea corpului, minții și spiritului, creând o experiența placuta de relaxare si revigorare pentru fiecare oaspete.

Afla mai multe
Gratar si Rocket Stove - Pensiunea La Hotar

Gratar si Rocket Stove

Pe langa servicii de cazare si restaurant, pensiunea dispune si de alte facilitati ce pot fi puse la dispozitia oaspetilor cazati in grupuri mai mari pentru ocuparea intregii locatii

Afla mai multe
Foc de Tabara - Pensiunea La Hotar

Foc de Tabara

Serviciile noastre pot fi combinate într-o manieră plăcută, adaugand un foc de tabara amenajat special pentru o experiență intima de relaxare

Afla mai multe
Noutati si Oferte Speciale